Sunday, September 21, 2014

Herbal Blend Ada Umphh!


Betul ke betul, Herbal Blend Ada Umphh?

Semasa cuti sekolah minggu lepas. kami sekeluarga balik kampung dan tujuan utamanya ialah untuk membersihkan tanah kebun yang dah semak-samun. Lama jugak kami di kampung dan jenuh kami menebas kawasan semak di tanah kebun yang memang dah lama tak ditebas. Selesai menebas, pada sebelah malamnya, suami mula mengadu terasa gatal-gatal di kaki dan di tangan. "Agaknya ini kesan semasa menebang pokok buluh yang merimbun petang tadi" detik di hati kecil ini.

Saya suruh suami sapukan herbal blend pada tempat yang gatal-gatal tadi sebelum tidur. Esok pagi selepas bangun tidur, suami beritahu rasa gatal-gatal malam tadi hilang. Syukur Alhamdulillah .....herbal blend memang hebat.


Sedikit perkongsian tentang herbal blend yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti Sage, Horse Chestnut, Yarrow dan Rosemary memang mempunyai keistimewaan dan kebaikan seperti berikut :-

1. Dapat Melegakan Kesan Ruam Pada Bayi
Kulit bayi lazimnya alah pada ruam lampin, dengan menyapukan herbal blend pada kesan ruam tadi, dapat melegakan rasa pedih dan dapat menghilangkan kesan ruam tersebut.

2. Dapat Menghilangkan Kesan Parut
Sapukan herbal blend pada kesan parut di kulit dan selalunya ia berlaku akibat cengkering atau chicken pox atau demam campak, In Sya Allah ianya akan pudar dan hilang kesan parut tadi.

3. Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian
Herbal blend memang sesuai digunakan sebagai losyen harian kerana ia tidak berminyak dan menjadikan tangan sentiasa lembut dan selesa.

4. Sebagai Ubat Luka atau Melecur
Ia juga sesuai digunakan sewaktu kecemasan samada luka terkena pisau atau melecur akibat terkena minyak panas, ianya wajib ada di setiap rumah.

5. Merawat Tumit Pecah Dan Melembutkan Kulit Kasar
Sapukan sahaja pada tumit pecah dan anda tentu berpuas hati dengan hasilnya, ia juga dapat melembutkan kulit yang kasar.

6.  Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal
Kulit gatal akibat gigitan serangga atau faktor lain dapat diatasi dengan menyapu herbal blend di tempat berkenaan.

Saya memang berpuas hati kerana dapat menggunakan herbal blend yang telah terbukti sesuai dikala saya memerlukannya bagi mengatasi masalah gatal-gatal pada kulit badan. Harganya memang berpatutan dengan multi fungsi seperti yang dinyatakan di atas.

Testimoni Dari Pengguna
                                _____________________________________________


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Boleh hubungi saya untuk dapatkan :-

Harga Istimewa Khas Untuk Pelanggan (Mendaftar Sebagai Ahli)
Konsultansi PERCUMA
Peluang Menjana Income Dengan Shaklee
Jemputan Ke Group Facebook Eksklusif

Zakiah Hj Suboh
SID : 1097108
anazacky@gmail.com
019-759 3428
[ SMS~WhatsApp~Telegram~Line ]

No comments:

Post a Comment